Welkom bij MK Airco sinds 2007

MK airco heeft jarenlange ervaring in het monteren van alle modellen airconditioning. Wij adviseren, selecteren en installeren een installatie die aan uw specifieke eisen voldoet. De airco's die wij aanbieden zijn van het merk Mitsubishi en kunnen allemaal koelen en verwarmen en zijn zeer zuinig in verbruik. Op al onze installaties geven wij 2 jaar complete garantie en 5 jaar op de onderdelen. Veel bedrijven en particulieren maken gebruik van onze diensten. Zoals kantoren,winkeliers,kapsalons,tandarts praktijken,horeca,sportscholen.

Ga naar contact

Storing Airco

Storing aan de airconditioning? Vanwege de enorme drukte rijden wij alleen storingen voor onze eigen klanten of airconditioners die door MK Airco gemonteerd zijn. Voor storingen stuur een mail met uw gegevens of vul onze contact pagina in.

Airco storing

Onderhoud Airco

Onderhoud aan de airconditioning, vanwege de enorme drukte rijden wij alleen onderhoud voor onze eigen klanten of airconditioners die door MK Airco gemonteerd zijn. Voor onderhoud stuur een mail met uw gegevens of vul onze contact pagina in.

Airco onderhoud

Modellen Airco

Regel thuis uw eigen klimaat met onze energiezuinige airco´s. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt uw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Airco modellen

Referenties