loading...

Heeft u last van een storing? Bel direct 0800 - 65 24 72 6

Onderhoud

Airco
Airco onderhoudHet aircosysteem is er op gericht om gekoelde lucht de ruimte in te sturen waar de airco is geïnstalleerd.
Bij het gebruiken van een airco zal er aandacht moeten worden besteed aan het controleren en onderhouden van het systeem. Na verloop van tijd kunnen er als gevolg van verdamping bacteriën ontstaan die ene muffige lucht veroorzaken. Ook zal door de vervuiling van het product het voor kunnen komen dat de airco§ minder goed gaat functioneren op technisch vlak wat weer gevolgen heeft voor het rendement van de airco.

Controle van de airco
Tot het airco onderhoud wordt natuurlijk ook de controle van het airconditioningsysteem gerekend.
Hierbij wordt gekeken of er eventuele lekken geconstateerd kunnen worden en hoe de airco functioneert.
Ook wordt de luchtuitstroom gecontroleerd en worden de systeembeveiligingen evenals de condensafvoer gecontroleerd.

Airco onderhoud
Storing onderhoudEen airco onderhoud bestaat globaal uit de volgende onderdelen. Zo zal vetaanslag, stof en vuil verwijderd worden van de aircoverdamper. Daarnaast wordt ook het filter vervangen en natuurlijk zoals hierboven beschreven wordt de airco gecontroleerd op eventuele problemen.

Grote airconditioningsystemen
Bij de grotere airconditioningsystemen is het verplicht om een jaarlijkse Stekkeuring uit te laten voeren.
De keuring moet worden gedaan door een erkend Stekinstallateur. Het is handig om tijdens het jaarlijkse airco onderhoud direct de keuring te laten uitvoeren door de Stekinstallateur.

Levensduur airco
Bij airco onderhoud zal de airco langer meegaan dan wanneer u er niet jaarlijks naar laat kijken en onderhouden. Het is dus echt aan te raden om uw airco goed te laten onderhouden.

Tarieven
Wij rekenen voor 1 airco €131,65 incl. BTW en voorrijkosten. Voor elk volgende airco op hetzelfde adres rekenen wij €65,- incl. BTW. Voor bedrijven en particulieren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Is uw airco toe aan vervanging? Of heeft u problemen met uw huidige airco? MK Airco lost al uw problemen op. Neem contact met ons op door te bellen naar 0800 - 65 24 72 6 of ga naar contact.


Ga naar contact

MK Airco

0800 - 65 24 72 6
info@mkairco.nl

KVK: 37132402
BTW: NL817866024B01

Adres
Stationsplein 99 unit 117
1703 WE Heerhugowaard

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ga naar contact